Стара Загора ул. Българско опълчение 57

0898 59 69 05 hotelrai_sz@abv.bg

Семеен хотел Стимул

Семеен хотел Стимул е един от първите частни хотел в Стара Загора. Ние имаме изградени традиции и сме се доказали в годините като една от предпочитаните дестинации за настаняване в град Стара Загора. Доказателство за това са нашите доволни дългогодишни клиенти и партньори.

Семеен хотел Стимул се намира на 5 минути от централната градска част на Стара Загора. Районът не хотелът е тих, но същевременно ще откриете всичко необходимо за пълноценният Ви престой; магазини, заведения и точки на градският транспорт.

Напълно реновиран през 2016-та година, хотелът предлага на своите гости настаняване в Семеен хотел Стимул стара загорауютна обстановка и напълно оборудвани 13 двойни стаи и 1 ателие за трима.
Всяка стая е оборудвана със собствен климатик, телевизия с богат избор от телевизионни канали, хладилник.
Всяка стая е обзаведена по начин целящ пълното удобство на нашите гости. На разположение на посетителите ни има и високоскоростен безжичен интернет във всяка една точка на сградата.

Нашите гости имат възможност да се възползват от пране и гладене по предврителна заявка.

Цени:

  • Двойна стая /спалня/ – 60 лв./нощувка
  • Двойна стая /2 единични легла/ – 60 лв./нощувка
  • Тройна стая – 75 лв./нощувка

Хотелът предлага и дългосрочно настаняване и сключване на договор с фирми за служителско настаняване. За изготване на индивидуална оферта, моля свържете се с нас.